Νίκη της Ίντερ με «ζωγραφιά» του Μαρτίνες! (video)

Οι Μιλανέζοι επιβλήθηκαν της Ατλέτικο στη Μαδρίτη, χάρη στο γκολ του Αργεντινού στην τελευταία αναμέτρηση του φετινού International Champions Cup.

Ο Ντιέγο Σιμεόνε είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του, εν όψει του Ευρωπαϊκού Super Cup με τη Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Τετάρτη (15/8) στο Ταλίν κι έδωσε φανέλα βασικού στον Λεμάρ, αφήνοντας στον πάγκο τον Γκριεζμάν, τον οποίο χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος. 

Οι ιντερίστι –έχουν πρεμιέρα πρωταθλήματος στην έδρα του Σασουόλο την μεταπροσεχή Κυριακή (19/8)- ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ικάρντι στο 11’, είχαν καλές στιγμές με τους Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο, για να βρουν τελικώς δίχτυα χάρη σε ένα απίθανο «αεροπλανικό» γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 30’ μετά τη σέντρα του Ασαμόα. Στο 43’ ο Κορέα πανηγύρισε για…λίγο την ισοφάριση, μέχρι να δράσει το VAR, με τη βοήθεια του οποίου ο διαιτητής Ερνάντεθ πολύ σωστά ακύρωσε το γκολ για όφσαϊντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σιμεόνε άλλαξε το αρχικό σχήμα του, εξαιρουμένου του Όμπλακ, δίνοντας λεπτά συμμετοχής σε Γκριεζμάν και Ερναντέζ, ο Ζέλσον Μαρτίνς έδωσε πνοή στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, από δική του σέντρα ο Βιτόλο είχε την καλύτερη ευκαιρία στο 89’, ωστόσο ο Χαντάνοβιτς με περίφημη απόκρουση κράτησε το μηδέν στην εστία του, διατηρώντας το 1-0 για τους Μιλανέζους, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στη γενική βαθμολογία του ICC, Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Ίντερ είχαν από 7 βαθμούς, με την πρώτη θέση να πηγαίνει στα «Σπιρούνια» λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. 

Wanda Metropolitano, Μαδρίτη, Ισπανία
Διαιτητής: Ερνάντεθ Ερνάντεθ

Κίτρινες κάρτες: Ντιέγκο Κόστα (24’) – Μαρτίνες (62’)

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ –  Χουάνφραν (61’ Αρίας),  Χιμένες (46’ Σάβιτς), Γοδίν(αρχ.) (61’ Μοντέρο), Φιλίπε Λουίς (61’ Ερναντέζ),  –  Κόκε (61’ Βιτόλο), Παρτέι (46’ Ρόντρι), Σαούλ Νιγέθ (61’ Ρομπέρτο Ολάμπε), Λεμάρ (61’ Ζέλσον Μαρτίνς) –  Κορέα (61’ Γκριεζμάν), Ντιέγκο Κόστα (61’ Κάλινιτς)

Ίντερ (4-2-3-1): Χαντάνοβιτς – Ντ’ Αμπρόζιο (81’ Ρανόκια), Σκρίνιαρ, Μιράντα (60’ Γκαλιαρντίνι), Ενρίκε –  Ασαμόα (60’ Ντε Φράι), Βεσίνο (81’ Καντρέβα) –  Πολιτάνο (71’ Καραμό), Μπρόζοβιτς (60’ Μπόρχα Βαλέρο), Μαρτίνες (71’ Ζοάο Μάριο) –  Ικάρντι (αρχ.)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.