Έμαθαν τα μαντάτα μόλις προσγειώθηκαν (video)

Οι φίλαθλοι της Ρίβερ Πλέιτ ταξίδεψαν στο Ντουμπάι με την προσδοκία ότι θα δουν την ομάδα τους στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, όμως μόλις προσγειώθηκαν έμαθαν τον αποκλεισμό της ομάδας τους.
Δημοσίευση: 19/12/2018 - 08:53
Οι φίλαθλοι της Ρίβερ Πλέιτ ταξίδεψαν στο Ντουμπάι με την προσδοκία ότι θα δουν την ομάδα τους στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, όμως μόλις προσγειώθηκαν έμαθαν τον αποκλεισμό της ομάδας τους. Εμφανώς σοκαρισμένοι, οι φίλαθλοι της αργεντίνικης ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η ομάδα τους έμεινε εκτός συνέχειας από την Αλ Αΐν, στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο κύριος όγκος των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ είχε αποφασίσει να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για τον τελικό της διοργάνωσης και πλέον το ακριβό για τους περισσότερους ταξίδι δε θα έχει κανένα νόημα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα μεταφέρει ο αργεντίνικος Τύπος από τις συζητήσεις των οπαδών των “εκατομμυριούχων” στο αεροδρόμιο: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ταξίδι 18 ωρών περιμένοντας πως και πως τον τελικό και μόλις κατεβαίνω από το αεροπλάνο βλέπω στο κινητό την ήττα στα πέναλτι. Τι κάνουμε τώρα εδώ;”.

Το σχετικό βίντεο: