Ψάχνει… μετανάστες η Γκάνα

Στους Γκανέζους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί σε άλλη χώρα, στρέφει το ενδιαφέρον του ο ομοσπονδιακός τεχνικός,. Κουέσι Απια, ο οποίος επέστρεψε στο «τιμόνι» της εθνικής μετά την θητεία του την τριετία 2012-2014.

Στους Γκανέζους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί σε άλλη χώρα, στρέφει το ενδιαφέρον του ο ομοσπονδιακός τεχνικός… Κουέσι Απια, ο οποίος επέστρεψε στο «τιμόνι» της εθνικής μετά την θητεία του την τριετία 2012-2014. 

Στόχος είναι να προλάβουν τα «Μαύρα Αστέρια» και να δεσμεύσουν κάποιον παίκτη, πριν μετατραπεί σε σούπερ σταρ όπως στο παρελθόν ο Μαρσέλ Ντεσαγί ή πρόσφατα ο Τζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν.

«Πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια για παίκτες που έχουν το ταλέντο και την ποιότητα. Υπάρχουν ήδη οκτώ με δέκα ονόματα που έχω προωθήσει στην ομοσπονδία, για να κάνουν τις επαγές και να τους φέρουν στην ομάδα μας. Αν αξίζουν, θέλουμε να παίξουν με τη Γκάνα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου» δήλωσε ο Άπια.

Δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα που έχει υπόψη, όμως θεωρείται βέβαιο ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ο Τόμοθι Φοσού Μενσά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) που έχει γεννηθεί στην Ολλανδία, ο Γκίντεον Γιουνγκ (Αμβούργο) στη Γερμανία, ο Ντέρικ Λουκάσεν (Αλκμααρ) στην Ολλανδία και ο Κλοντ Ατζαπόνγκ (Σασουόλο) στην Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.