Υπέγραψε στη Σασελέ ο Γκοβού

Στη Σασελέ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίντνεϊ Γκοβού, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, με μισθό 2.092 ευρώ.
Δημοσίευση: 02/02/2014 - 13:56

Στη Σασελέ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίντνεϊ Γκοβού, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, με μισθό 2.092 ευρώ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και θα είναι συμπαίκτης με τον Λουντοβίκ Ζιουλί, ο οποίος επίσης φοράει τη φανέλα της ίδιας ομάδας. Όπως τόνισε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, δεν ήθελε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και για αυτό αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα.

Αρχικά, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Το συμβόλαιο μου δεν έχει κατατεθεί ακόμη στην ομοσπονδία, όμως έχω υπογράψει. Δεν ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα βέβαια να έπαιζα στο υψηλότερο επίπεδο όμως δεν ήρθε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. Είμαι χαρούμενος όμως που θα παίζω τα Σαββατοκύριακα με την Σασελέ. Δεν με φώναξε ο Ζιουλί, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας».

Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: «Είχα πει στον πρόεδρο πως αν δεν έβρισκα ομάδα στο επίπεδο που ήθελα είχα δύο επιλογές. Είτε να αγωνιστώ στην Σασελέ, είτε στην Πουί -εν- Βελέ ομάδα από την περιοχή που γεννήθηκα. Έπειτα από συζητήσεις με την οικογένεια μου αποφάσισα πως ήταν καλύτερα στη Σασελέ».