Ντακόλ: «Να βάλουμε πολλά γκολ και εκτός έδρας» (video)

Ο Αλεχάντρε Ντακόλ μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη μεγάλη νίκη επί του Α.Ο. Περιστερίου και έθεσε τον επόμενο στόχο.

Ο Αλεχάντρε Ντακόλ μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη μεγάλη νίκη επί του Α.Ο. Περιστερίου και έθεσε τον επόμενο στόχο.

Λίγο μετά το εμφατικό 8-1 της ΑΕΚ επί του Α.Ο. Περιστερίου ο Βραζιλιάνος τόνισε στο novasports.gr: «Έχουμε βρει τα πατήματά μας. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, αφού βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Επίσης έχει φύγει και το άγχος που είχαμε στην αρχή».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει πετύτύχει τα δύο μεγαλύτερα σκορ της στα παιχνίδια που δεν είχε κόσμο στις εξέδρες λόγω τιμωρίας, υποστήριξε: «Εξήγηση δεν υπάρχει γι’ αυτό, αφού ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ, απλά όταν δεν έχει κόσμο πρέπει και πάλι να δίνουμε τα πάντα και να έχουμε ίδια αγωνιστική συμπεριφορά σαν να είχε κόσμο. Έτσι κι αλλιώς βλέπουν το ματς από τη NOVA, άρα έχει και πάλι κόσμο».

Όσο για το γεγονός ότι μόλις σε ένα ματς η Ένωση έχει πετύχει πολλά γκολ μακριά από το ΟΑΚΑ, ο Ντακόλ είπε: “Θα μας βοηθήσει για ψυχολογικούς λόγους να βάζουμε πολλά γκολ και εκτός έδρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.