Πέφτουν οι υπογραφές με τον Ζόριτς

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται στην Αθήνα ο Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ και θα ενταχθεί σε αυτή τη νέα σεζόν.
Δημοσίευση: 10/02/2014 - 07:56

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται στην Αθήνα ο Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ και θα ενταχθεί σε αυτή τη νέα σεζόν. Ο Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ένωση, για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

Τη Δευτέρα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, πριν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του από την Τσέλικ. Ο Ζόριτς θα ξεναγηθεί και στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Επίσης, έχει επιτευχθεί συμφωνία και με την ομάδα του Μαυροβουνίου, η οποία θα εισπράξει 150 χιλιάδες ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο θα φτάνει το 30%.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση θα συνεχίσει τις κινήσεις της για την ενίσχυσή της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Μάνταλο, Φαγέ, Κολοβέτσιο, Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Σαρρή και Αραβίδη. Η προσοχή των ιθυνόντων της ομάδας έχει στραφεί πλέον και στην ξένη αγορά, όπου θα αναζητηθούν τις επόμενες εβδομάδες ένα αριστερό μπακ, ένα δεξί μπακ, ένας αμυντικός μέσος, ένας ακραίος μεσοεπιθετικός και ένας επιθετικός περιοχής.