Ο “Πετρό-γκολ” τα …βάζει, στην ΑΕΚ το …σκέφτονται

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ η δυναμική παρουσία του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ η δυναμική παρουσία του Αντώνη Πετρόπουλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος ήταν από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν πέρυσι να κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της παραμονής. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χώρισαν οι δρόμοι του με την Ένωση, παρά το γεγονός ότι υπήχε μεγάλη επιθυμία από τους ανθρώπους του δικεφάλου να μείνει στην ομάδα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του novasports.gr δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον “Πετρο-γκολ” με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αφού οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ τον παρακολουθούν συνεχώς και έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την δυναμική του παρουσία φέτος με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Πετρόπουλος, με εφτά γκολ σε 15 αγώνες (ως βασικός), βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς της ελαφράς ταξιαρχίας και με τις εμφανίσεις του, αλλά και τα σημαντικά γκολ που έχει πετύχει, κάνει τη διαφορά στην ομάδα του.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τον Αντώνη Πετρόπουλου και αναμένεται άμεσα να τον προσεγγίσουν, αφού βλέπουν ότι συνεχίζει να αγωνίζεται με επιτυχία σε υψηλό επίπεδο. Αυτό που λένε οι υπεύθυνοι της Ένωσης είναι ότι πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις και να κάνει τη διαφορά, ειδικά αν πλαισιωθεί με επίσης ικανούς ποδοσφαιριστές στη γραμμή κρούσης. Δέλλας και Λυμπερόπουλος φέρονται να έχουν πολύ καλή άποψη για τον επιθετικό του Απόλλωνα, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκτιμάει τις ικανότητες του 28χρονου “άσου”, ο οποίος έχει δώσει σημαντικότατες επιθετικές λύσεις στον Απόλλωνα και αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.