«Φλερτ» με Ζόριτς, βλέπει και Τζιμπούρ

Κοντά στην απόκτηση του νεαρού Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού Ντάρκο Ζόριτς φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, που επιθυμεί και την επιστροφή του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Κοντά στην απόκτηση του νεαρού Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού Ντάρκο Ζόριτς φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, που επιθυμεί και την επιστροφή του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαυροβούνιο, η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους εκπροσώπους του 20χρονου άσου της Τσέλικ, ο οποίος έχει αναδειχτεί καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς στη χώρα του.

Φέτος ο Ζόριτς έχει πετύχει 7 γκολ σε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και θεωρείται μεσοεπιθετικός με υψηλή τεχνική κατάρτιση, παρά τα 186 εκατοστά του ύψους του.

Τον παίκτη έχουν τσεκάρει Ουντινέζε, Κιέβο και Ίντερ, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας, όμως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πληρώσει τις 300.000 ευρώ που απαιτούται για την απόκτησή του εν’ όψει της επόμενης σεζόν.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο του Σαββάτου, μεγάλη επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η επιστροφή του Ραφίκ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ.

Ο Αλγερινός επιθετικός παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό για 2.5 χρόνια στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.5 εκατ. ευρώ.

Η Ένωση φέρεται να ρίχνει «γέφυρες» για την επιστροφή του, αλλά πολλά εξαρτώνται από το αν η Φόρεστ θα καταφέρει να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ από την Τσάμπιονσιπ, ενδεχόμενο στο οποίο η απόκτησή του αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.