Επιταχύνει τις κινήσεις στα μετεγγραφικά

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυσή της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την ολοκλήρωση και άλλων μετεγγραφών από την εγχώρια αγορά.
Δημοσίευση: 07/02/2014 - 07:40

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυσή της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την ολοκλήρωση και άλλων μετεγγραφών από την εγχώρια αγορά. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Φαγέ, Μάνταλο, Σαρρή, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και με τον Αραβίδη.

Οι ιθύνοντες της Ένωσης θέλουν να τελειώσουν πριν ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν, με τις κινήσεις από την ελληνική αγορά, προκειμένου το καλοκαίρι να στρέψουν την προσοχή τους στην απόκτηση παικτών από την ξένη αγορά. Στη λίστα με τους υποψήφιους ξένους ποδοσφαιριστές βρίσκεται και το όνομα του Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της Ένωσης για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «A Bola», η Ένωση μελετά την περίπτωση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα στην ομάδα του Αγρινίου. Οι Πορτογάλοι αξιώνουν 500 χιλιάδες ευρώ, για να παραχωρήσουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.