Συνεχίζονται οι επαφές με την Sport 5

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε νέες επαφές με τους ιθύνοντες της εταιρίας «Sport 5» με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας, για την εμπορική εκμετάλλευση της «Αγιά Σοφιάς».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε νέες επαφές με τους ιθύνοντες της εταιρίας «Sport 5» με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας, για την εμπορική εκμετάλλευση της «Αγιά Σοφιάς». Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ενημερώθηκε από τη γερμανική εταιρία, πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Συγκεκριμένα, η «Sport 5» θα καταθέσει σύντομα την πρότασή της και για την ονομασία του νέου γηπέδου, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να κρατούν στάση αναμονής.

Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια περιμένουν οι ιθύνοντες της Ένωσης. Τα αποτελέσματα θα μπουν στον φάκελο της Ένωσης, για την έκδοση των σχετικών αδειών, για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Η εταιρία «Δικέφαλος 1924» αισιοδοξεί πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και πως τον Μάρτιο θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Στα αγωνιστικά, ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με Θύελλα Ραφήνας. Ο αγώνας θα γίνει στη φυσική έδρα της Θύελλας, η οποία έχει χωρητικότητα μόλις 1000 θεατές. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει μέχρι στιγμής στους Τσουμάγκα και Τσεβά, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.