Παυλής: «Χαρούμενος στις ακαδημίες»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο πόστο της καριέρας του, ο Μιχάλης Παυλής.

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο πόστο της καριέρας του, ο Μιχάλης Παυλής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της Ένωσης, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άγγελου Χατζόπουλου. Όπως τόνισε ο Παυλής θέλει να προσφέρει από το νέο του πόστο στην ΑΕΚ και υπογράμμισε πως έχει αρκετή όρεξη για δουλειά.

Αρχικά, ο Παυλής τόνισε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ»: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα και ξεκινώ από σήμερα κιόλας σε αυτό το νέο πόστο, στις Ακαδημίες. Είναι κάτι που το είχα στο μυαλό μου και θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ΑΕΚ που δίνει αυτή την ευκαιρία, όσο και τον Άγγελο Χατζόπουλο που με δέχθηκε στο επιτελείο του».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για μένα και πλέον είμαι επικεντρωμένος αποκλειστικά σε εκεί, ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και να βοηθήσω τα νέα παιδιά να αγαπήσουν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και την ΑΕΚ. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θα δώσω και την ψυχή μου για να συνεισφέρω όσο μπορώ, ώστε να προχωρήσει αυτό το κομμάτι που λέγεται Ακαδημίες και το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό για την επόμενη ημέρα του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.