Μελισσανίδης: «Σε 90 με 100 μέρες θα μπουν μπουλντόζες»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.
Δημοσίευση: 03/02/2014 - 14:20
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης με τον υπουργό συνομίλησαν για περίπου μισή ώρα και  εξερχόμενος από το γραφείο του δήλωσε αισιόδοξος για την έναρξη των έργων στην Νέα Φιλαδέλφεια σε περίπου 3 μήνες.
«Κάναμε ένα τυπικό ραντεβού με τον υπουργό. Συμφωνήσαμε σ" όλα. Θα βγει ένα δελτίο Τύπου τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από το υπουργείο. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι έχουμε άλλα προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα. Και είμαστε έτοιμοι να πάει το νομοσχέδιο στην βουλή προς ψήφιση. Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια. Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες, αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου στα χέρια μας. Μόλις βγει, πιστεύω σε περίπου 60 μέρες θα το έχουμε στα χέρια μας και μετά θέλουμε και έναν μήνα για να πάρουμε την άδεια. Και αμέσως μπαίνουμε. Άρα, πρώτα ο Θεός σε 90 με 100 μέρες μπορούμε να έχουμε μπουλντόζες στην Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχει διαβεβαίωση από την κυβέρνηση πως το σχέδιο νόμου θα γίνει το γρηγορότερο δυνατό και το υποστηρίζει πολύ το υπουργείο», δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.