Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη νέα ΠΑΕ

Από τώρα θα ξεκινήσουν οι ενέργειες των υπευθύνων της ΑΕΚ για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ, που θα δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Από τώρα θα ξεκινήσουν οι ενέργειες των υπευθύνων της ΑΕΚ για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ, που θα δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League, τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις. Η νέα ΠΑΕ θα έχει νέο ΑΦΜ και θα κρατήσει κανονικά το όνομά της, χωρίς κάποιο επίθετο. Οι συγκεκριμένες αποφάσεις αναμένεται να περάσουν και από την Ερασιτεχνική, μέσω Γενικής Συνέλευσης, όπου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ συνεχίζουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να έχουν τελειώσει με τις προσθήκες των Ελλήνων παικτών, έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου το καλοκαίρι να στρέψουν την προσοχή τους στην αγορά των ξένων παικτών.

Τέλος, εντός του Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να βγουν οι σχετικές άδειες, για την έναρξη των εργασιών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.