Δέλλας: «Αντίστροφη μέτρηση για την άνοδο» (video)

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το 8-0 της ΑΕΚ επί του Μανδραϊκού στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως για την ομάδα του έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την άνοδο στη Football League.

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το 8-0 της ΑΕΚ επί του Μανδραϊκού στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως για την ομάδα του έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την άνοδο στη Football League.

«Το να κάνουμε κριτική μετά από ένα 8-0 δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμο. Θεωρώ ότι τα παιδιά μπήκαν σοβαρά, όπως λέγαμε όλη την εβδομάδα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν κρύο το γήπεδο, ζήτησα συγκέντρωση για να έχουν κίνητρα. Ανταποκρίθηκαν πλήρως, έβαλαν οκτώ γκολ, μπορούσαν και άλλα. Κάποια φορές έκαναν ωραία τρίγωνα, είχαν διάθεση. Τελείωσε το ματς, άλλοι τρεις βαθμοί», είπε ο Δέλλας, που αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν:

«Πλέον, με όλο το σεβασμό προς όλες τις ομάδες εύχομαι να μην τις ξαναβρούμε μπροστά μας. Επομένως ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για την άνοδο. Έλειπε ο κόσμος και είναι στενάχωρο για τέτοιο ματς».

Βογιατζής: «Δεν μετανιώνω για τίποτε»

Ο τεχνικός του Μανδραϊκού Στέλιος Βογιατζής, τόνισε από την πλευρά του πως παρά το βαρύ σκορ, δεν μετανιώνει για την τακτική που ακολούθησε στο ΟΑΚΑ.

«Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την φιλοξενία. Για το ματς ήταν επιλογή μου, να μπουν οι παίκτες να παίξουν χωρίς σκοπιμότητες. Είναι μεγάλο ρίσκο, με την ευθύνη δική μου. Δεν μετανιώνω για τίποτε για την έκταση του σκορ. Από αυτό το ματς έχουμε μόνο να κερδίσουμε.
Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική, νομίζω και η δική μας παρουσία στο α’ ημίχρονο ήταν καλή. Τα παιδιά απογοητεύτηκαν. Στο β’ μέρος είχαμε βάρος και δεν μπήκαμε καθόλου στο ματς. Είμαστε νέα ομάδα που χτίζεται τώρα. Πήραμε ένα μάθημα, πως παίζει σε μεγάλο γήπεδο με μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να προπονηθούμε περισσότερο, για να αλλάξουμε επίπεδο. Παρά το σκορ έχει καλά στοιχεία και σύντομα θα είναι καλύτερη», ανέφερε ο κόουτς του Μανδραϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.