Η προσοχή στρέφεται και στους ξένους

Μετά την ολοκλήρωση των μετεγγραφών των Ελλήνων παικτών, θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τις προσπάθειες για την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση των μετεγγραφών των Ελλήνων παικτών, θα ξεκινήσει η ΑΕΚ τις προσπάθειες για την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να τελειώσουν τις περιπτώσεις των παικτών, που έχουν ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά, με το τελευταίο όνομα να είναι αυτό του Τάσου Κρητικού. Ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να αρέσει στους ιθύνοντες της Ένωσης, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν μια λίστα με ονόματα ξένων και κοινοτικών παικτών, που θα τους απασχολήσουν, εν όψει της νέας σεζόν. Στόχων των ιθυνόντων της ομάδας είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Μια από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ είναι αυτή του Λεονάρντο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόθεση των ιθυνόντων της Ένωσης, αλλά και του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είναι να συνεργαστούν ξανά. Ήδη, έχει αποκτηθεί ο Φαγέ από την Καλλιθέα, ενώ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Ένωσης υπάρχουν οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Ντακόλ.

Τέλος, χωρίς προβλήματα προχωρούν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Οι γεωτρήσεις συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Οι μετρήσεις που θα γίνουν, θα κατατεθούν στο Υπουργείο, ώστε να εκδοθούν άδειες κατασκευής του νέου γηπέδου, ενώ θα μελετηθούν και από τους αρχιτέκτονες. Στόχος των ιθυνόντων της Ένωσης είναι η έναρξη των έργων τον προσεχή Μάρτιο, αφού βγουν οι σχετικές άδειες, μέσα στον Φεβρουάριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.