Πρόβλημα με Πεταυράκη

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ, καθώς μετά τον Τάσο Τσουμάγκα πρόβλημα προέκυψε και με τον Σταύρο Πεταυράκη.
Δημοσίευση: 28/01/2014 - 15:55
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ, καθώς μετά τον Τάσο Τσουμάγκα πρόβλημα προέκυψε και με τον Σταύρο Πεταυράκη. Ο νεαρός μπακ της Ένωσης στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας ενόχλησης στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό θεωρείται αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έκανε προγραμματισμένο ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και ο Τάσος Τσουμάγκας έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο  Ιατρικό Αθηνών. Αντίθετα ο Σταύρος Σταθάκης ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος, στον αυριανό φιλικό αγώνα της Κ-18 με αντίπαλο  την Εθνική Νέων, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό (10:30), θα αγωνιστούν οι Αλέξανδρος  Δημγκιόκας,  Άνταμ Τζανετόπουλος, Έντιν Μούργκα, Λάμπρος Θαναηλάκης, Φώτης Κέζος και Παναγιώτης Ντούνης.

Η επόμενη προπόνηση της Ένωσης έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη το μεσημέρι στις 15:00.