Να αποφύγει τη ναυτία στη Νάξο

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του έκτου ομίλου της Γ' Εθνικής, η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό (14:45).

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό (14:45). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση, στην πρώτη τους αναμέτρηση στο νησί των Κυκλάδων και να αποδείξουν πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Η Ένωση έχει πλέον επτά βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της, μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών που της επιβλήθηκε στο ματς με το Αιγάλεω, για τα όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν να επαναφέρουν άμεσα τη διαφορά στη βαθμολογία στους δέκα βαθμούς, έτσι ώστε να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την άνοδό τους στη Football League. Ο Τραϊανός Δέλλας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος είναι αμφίβολος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του, με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρόβα και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Πεταυράκης και Γεωργέας θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Ανάκογλου και Κορδέρο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Πλατέλλας, Πόποβιτς και Ντακόλ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μπρέσεβιτς στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.