Στη Νέα Φιλαδέλφεια το γεωτρύπανο

Στον χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασε το γεωτρύπανο, το οποίο θα ξεκινήσει να δουλεύει την Πέμπτη.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 09:56

Στον χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασε το γεωτρύπανο, το οποίο θα ξεκινήσει να δουλεύει την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, το γεωτρύπανο θα κάνει στρωματογραφία, στρωματοποίηση και μελέτη ποιότητας του υπεδάφους. Αυτές οι έρευνες θεωρούνται απαραίτητες, πριν ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης και για αυτό τον λόγο, βρίσκεται από την Τετάρτη στον χώρο το συγκεκριμένο γεωτρύπανο.

Στον χώρο όπου πριν μερικά χρόνια βρίσκονταν το «Νίκος Γκούμας», βρέθηκαν την Τετάρτη και τοπογράφοι, οι οποίοι ξεκίνησαν τις σχετικές μετρήσεις στο οικόπεδο. Παράλληλα, για δεύτερη ημέρα, στον χώρο βρίσκονται αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι σπεύδουν να δουν από κοντά την αρχή των εργασιών. Μερικοί από αυτούς έχουν φτάσει στο σημείο με σημαίες και κασκόλ της Ένωσης.