Συνεχίζεται ο προγραμματισμός

Δεν τελειώνουν οι μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε νέες συμφωνίες.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 07:40

Δεν τελειώνουν οι μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε νέες συμφωνίες. Ήδη, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Πέτρος Μάνταλος, Αμπντουλαγέ Φαγέ και Δημήτρης Κολοβέτσιος, ενώ «κλεισμένοι» θεωρούνται και οι Γιώργος Σαρρής, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Γιάννης Ανέστης και Χρήστος Αραβίδης.

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν την Ένωση να κινείται για την επίτευξη συμφωνία με τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος προορίζεται για το βασικό σχήμα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Επίσης, στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση. Στην μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ, εν όψει της νέας σεζόν βρίσκονται επίσης οι Αμίρη Κούρντι και Μίλαν Μπόγιοβιτς.

Ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι βασικές κινήσεις της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, σταδιακά θα ξεκινήσει την αξιολόγηση του τωρινού ρόστερ, ώστε να καταλήξει στους παίκτες, που θα παραμείνουν σε αυτό τη νέα σεζόν. Σύμφωνα τα ίδια δημοσιεύματα, στην ΑΕΚ θα παραμείνουν περίπου 14 παίκτες από το τωρινό ρόστερ.

Στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα, η οποία θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στη Super League, δίχως να αντιμετωπίσει προβλήματα. Για αυτό τον λόγο η προσοχή έχει στραφεί αρχικά στην ελληνική αγορά και σε παίκτες που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.