Κινείται για Περογαμβράκη, βλέπει και Ζαραδούκα

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης και του Γιάννη Ζαραδούκα.
Δημοσίευση: 18/01/2014 - 08:20

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης και του Γιάννη Ζαραδούκα.

Ως γνωστόν στην Ένωση βλέπουν από τώρα την επόμενη σεζόν που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους βρει στη Football League και αναζητά λύσεις με προοπτική Σούπερ Λιγκ.

Ο Περογαμβράκης είναι και φέτος ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ και έχει προσκελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο 26χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο του Σαββάτου, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί του για το οικονομικό αλλά και τη διάρκεια του συμβολαίου, ενώ παράλληλα και ο ΟΦΗ θέλει να διαπραγματευτεί μαζί του την παραμονή στο Ηράκλειο.

Η Ένωση όμως φέρεται να κοιτά και τον Γιάννη Ζαραδουκα για την αμυντική γραμμή, μια και ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου δεν υπολογίζεται για βασικός.

Τον παίκτη φέρονται να θέλουν επίσης Ατρόμητος και Πλατανιάς, ομάδες που έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι της Ένωσης να μπορούν να του προσφέρουν από τώρα θέση στη Σούπερ Λιγκ.

Σε περίπτωση πάντως που ο έμπειρος μπακ δεν «κλείσει» κάπου μέχρι το καλοκαίρι, η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.