Ξεκινά η συνεργασία με την Άουγκσμπουργκ

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ιθύνοντες της Άουγκσμπουργκ θα έχουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ, στην συνάντηση που θα έχουν την Παρασκευή.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 08:28

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ιθύνοντες της Άουγκσμπουργκ θα έχουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ, στην συνάντηση που θα έχουν την Παρασκευή. Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο ομάδων και θα πάρουν μέρος από πλευρά των «κιτρινόμαυροι» οι κ.κ. Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Ζήκος.

Από την πλευρά της γερμανικής ομάδας, το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος Πίτερ Μπιργκς, ο αντιπρόεδρος Βάλτερ Σταύρος Σιανός και ο επικεφαλής των ακαδημιών, Γκέρχαρντ Μπίντερμαν. Επίσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κλάους Χόφμαν, Αντρέας Τόμας, Κρίστιαν Κορτ και Τόμας Μίλερ και Στέφανος Ταρσανίδης, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της Άουγκσμπουργκ στην Ελλάδα.

Ο Βάλτερ Σταύρος Σιανός υπογράμμισε στο «Εθνοσπόρ» για τη συνεργασία των δυο ομάδων: «Δύο ομάδες έχω στην καρδιά μου, την Άουγκσμπουργκ και την ΑΕΚ. Η συνεργασία με την Ένωση αποτελεί κρυφό μου πόθο εδώ και χρόνια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγαπά παθολογικά τον σύλλογο και θα τον κάνει μεγάλο. Αν παρέμενε στο τιμόνι του, δεν θα είχε βρεθεί σ' αυτήν τη τραγική κατάσταση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα ήταν ευχής έργον να συμμετάσχει και η ελληνική ομάδα, από την οποία αποκτήσαμε τους νεαρούς Π. Πανούργια και Α. Κερασίδη. Πρόκειται για δύο συλλόγους με πολλά κοινά στοιχεία. Υποβιβαστήκαμε και εμείς στη γ' κατηγορία, κατασκευάσαμε νέο γήπεδο, οργανώσαμε τις ακαδημίες και συνεχώς».