«Πνιγόμαστε, ο κόμπος έφτασε στο χτένι»!

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της Ζακύνθου.
Δημοσίευση: 28/02/2011 - 20:55

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της Ζακύνθου. Οι νησιώτες εκφράζουν πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση της οποίας έχουν τύχει μέχρι στιγμής και κάνουν λόγο για «σύμπλεγμα αλλεπάλληλων λαθών» σε βάρος τους.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Προς : Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ)

Κοινοποίηση : Σοφοκλή  Πιλάβιο  πρόεδρο της ΕΠΟ, Σπύρο πρόεδρο της ΕΕΠ Β' Γ'

Εθνικής

Αξιότιμοι κύριοι,

Στις  τελευταίες αγωνιστικές  παρακολουθούμε ένα σύμπλεγμα αλλεπάλληλων λαθών των διαιτητών εναντίον της ομάδας μας αλλά λόγω της πολιτικής που είχαμε χαράξει δεν σας είχαμε ενοχλήσει για το παραμικρό.

Πιστεύουμε στην Ελληνική διαιτησία αλλά πλέον ΛΑΘΟΣ επαναλαμβανόμενο παύει να είναι... ΛΑΘΟΣ.

Θυμίζουμε περιπτώσεις όπως {στα δυο ματς με την Αναγέννηση Επανομής, Γισγάκης (Χαλκιδικής) - Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νιας) πέναλτι - κάρτες όλα φάλτσα}, {στο ματς με τον Τυρναβο, Σκουλάς (Θεσσαλίας) αποβολές - πέναλτι}, {στο ματς με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Χαμαλίδης (Θράκης) άκυρο πεντακάθαρο γκολ}, {στο ματς με τον Αετό Σκύδρας, Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας) 3 αποβολές - πέναλτι. όλα τα είχε ο μπαξές}, {στο ματς με Μακεδονικό, Μπαλατσούκας (Ηπείρου), πέναλτι, γκολ, κόκκινες κάρτες},{στο ματς με Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καραλιόλιος (Γρεβενών) αποβολές, πέναλτι (έκλεισε τα μάτια) και τέλος το .ΑΣΤΕΡΙ. Πρασατζής (Δράμας) που μας έχει στερήσει 6 βαθμούς: 3 με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και 3 χτες με τον Εορδαϊκό (τουλάχιστον Επικίνδυνος).

Νισάφι όμως κύριοι .ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

Αρκετά ΧΡΗΜΑΤΑ κύριοι δεν έχουμε, όμως έχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και απαιτούμε πλέον τουλάχιστον τον ΣΕΒΑΣΜΟ.

Το ΤΑΠ ΑΠΣ Ζάκυνθος προσπαθεί να αναδείξει το ποδόσφαιρο στην περιφέρεια με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΕΠΙΠΟΝΗ οικονομική προσπάθεια αλλά δυστυχώς τέτοιου είδους συμπεριφορές διαιτητών που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας αφενός απαξιώνουν και αφετέρου μας αποτρέπουν να ασχοληθούμε με αυτό το τόσο όμορφο άθλημα που λέγετε ποδόσφαιρο.

ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ κύριοι και ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Το μόνο που θέλουμε κύριοι από εσάς είναι να μας αφήσετε με το δικαίωμα να κάνουμε πράξη του 'Ευ Αγωνίζεσθαι'  μακριά από τις οποιαδήποτε σκοπιμότητες που το μόνο που κάνουν είναι να δυσφημούν αυτό το άθλημα.

Και ΠΙΣΤΕΨΤΕ μας κύριοι το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά και όλο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο το έχει ανάγκη».