Μπαξεβάνος: «Είναι άδικο»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Κοζάνη εκφράζουν οι άνθρωποι της Ζακύνθου, που θεωρούν ότι αδικήθηκε η ομάδα τους.
Δημοσίευση: 14/02/2011 - 19:28

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Κοζάνη εκφράζουν οι άνθρωποι της Ζακύνθου, που θεωρούν ότι αδικήθηκε η ομάδα τους. Ο νησιώτες επικεντρώνουν τις διαμαρτυρίες τους στην ακύρωση του τέρματος του Γιαντσέλη, καθώς εκτιμούν ότι η υπόδειξη για οφσάιντ από το βοηθό διαιτητή, ήταν λανθασμένη με συνέπεια να μη μετρήσει ένα κανονικό τέρμα.

«Δεν υπήρχε καμία περίπτωση οφσάιντ» υποστήριξε στο σάιτ ioniansports.gr ο προπονητής της Ζακύνθου Σπύρος Μπαξεβάνος. Και συνέχισε: «Ο Λιβέρης κάνει τη σέντρα, ο τερματοφύλακας κάνει άστοχη έξοδο και πετάγεται ο Γιαντσέλης στο δεύτερο δοκάρι και σκοράρει. Ο βοηθός σηκώνει το σημαιάκι του αφού η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα. Πεντακάθαρο γκολ και ακυρώνεται ως οφσάιντ. Είναι άδικο. Μετά γίνεται ένα σουτ του Λιβέρη, η μπάλα σταματά σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής λέει... 'παίζετε'. Και δεν ήταν κοντά ο παίκτης στον οποίο βρήκε στο χέρι του η μπάλα με αυτόν που έκανε το σουτ».

Ο Μπαξεβάνος κατέληξε λέγοντας: «Δυστυχώς η άδικη αντιμετώπιση της ομάδας μας εκτός έδρας συνεχίζεται. Δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές όταν χάνουμε, όμως τέτοιες αδικίες μας στενοχωρούν πολύ».