Μπαξεβάνος: «Είναι άδικο»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Κοζάνη εκφράζουν οι άνθρωποι της Ζακύνθου, που θεωρούν ότι αδικήθηκε η ομάδα τους.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Κοζάνη εκφράζουν οι άνθρωποι της Ζακύνθου, που θεωρούν ότι αδικήθηκε η ομάδα τους. Ο νησιώτες επικεντρώνουν τις διαμαρτυρίες τους στην ακύρωση του τέρματος του Γιαντσέλη, καθώς εκτιμούν ότι η υπόδειξη για οφσάιντ από το βοηθό διαιτητή, ήταν λανθασμένη με συνέπεια να μη μετρήσει ένα κανονικό τέρμα.

«Δεν υπήρχε καμία περίπτωση οφσάιντ» υποστήριξε στο σάιτ ioniansports.gr ο προπονητής της Ζακύνθου Σπύρος Μπαξεβάνος. Και συνέχισε: «Ο Λιβέρης κάνει τη σέντρα, ο τερματοφύλακας κάνει άστοχη έξοδο και πετάγεται ο Γιαντσέλης στο δεύτερο δοκάρι και σκοράρει. Ο βοηθός σηκώνει το σημαιάκι του αφού η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα. Πεντακάθαρο γκολ και ακυρώνεται ως οφσάιντ. Είναι άδικο. Μετά γίνεται ένα σουτ του Λιβέρη, η μπάλα σταματά σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής λέει… ‘παίζετε’. Και δεν ήταν κοντά ο παίκτης στον οποίο βρήκε στο χέρι του η μπάλα με αυτόν που έκανε το σουτ».

Ο Μπαξεβάνος κατέληξε λέγοντας: «Δυστυχώς η άδικη αντιμετώπιση της ομάδας μας εκτός έδρας συνεχίζεται. Δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές όταν χάνουμε, όμως τέτοιες αδικίες μας στενοχωρούν πολύ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.