Με το… δεξί η Ζάκυνθος, 2-1 στο Ρουφ

Με εκτός έδρας νίκη άρχισε το Πρωτάθλημα η Ζάκυνθος, η οποία στην πρεμιέρα του νοτίου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2, επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ.

Με εκτός έδρας νίκη άρχισε το Πρωτάθλημα η Ζάκυνθος, η οποία στην πρεμιέρα του νοτίου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2, επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών μιας και διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης.
Η νησιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 48′ με εντυπωσιακό σουτ του Χαριάτη εκτός περιοχής. Ωστόσο, το Ρουφ «απάντησε» στο 66′ με σουτ του Καπουράνη έπειτα από πάσα του Ντούλια. 
Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 80′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με γυριστό σουτ του Κωστάκη, ο οποίος με τον τρόπο αυτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: (Δημήτρης Αρναούτης):  Βουτσινάς, Πενταυράκης, Κοκολάκης, Σπυριδάκης, Πενταυράκης Στ. (52′ Ντούλιας), Μαρτίνος, Θεοδωρόπουλος, Λιόλιος (876 Κετσεντζόγλου), Καπουράνης, Τίρπος (66′ Καφές), Μανιάς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης):  Τοπαλίδης, Νεστιόρ (60′ Παντελής), Καρυπίδης, Γεωργίου (71′ Κόντι), Χαρτσιάς, Διαμαντόπουλος, Γραικός, Σαμαράς, Τσιριγώτης, Χαριάτης (82′ Νεόφυτος), Κωστάκης.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.