Κατσαβάκης: “Μόνο νίκη με την Καβάλα”

Ο Νίκος Κατσαβάκης υπογράμμισε πως μοναδικός στόχος του Πανσερραϊκού στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα είναι η νίκη.

Ο Νίκος Κατσαβάκης υπογράμμισε πως μοναδικός στόχος του Πανσερραϊκού στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα είναι η νίκη. Ο πρόεδρος των “λιονταριών” ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και στην εφετινή προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Κατσαβάκης τόνισε: “Το ματς με την ομάδα της Καβάλας, είναι το πιο δυνατό και το πιο σημαντικό για τον Πανσερραϊκό μας, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος! Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς από την ήττα στον α’  γύρο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον αντίπαλο μας εκτός γηπέδου και περιμένουμε την αποστολή της Καβάλας για να ανταποδώσουμε την θέρμη φιλοξενία στην γειτονική πόλη! Για 90’ λεπτά όμως θα είμαστε αντίπαλοι. Όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία και αυτό να το σεβαστούν οι διαιτητές και ο κόσμος, που θα έρθει. 

Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας και κατανοούμε την απογοήτευση τους, από τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό και προσφέρουμε την Κυριακή 20€ και 30€ ευρώ τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας. Η αποχή από το γήπεδο δεν είναι τιμωρία. Οι προθέσεις μας αρχικά και οι πράξεις μας εδώ και 6 μήνες, δείχνουν ότι ήρθαμε για να μείνουμε και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το καλό της πρώτης ομάδας του νομού! Δεν ζητάμε πίστωση χρόνου αλλά αγάπη και στήριξη στο σύμβολο του «λιονταριού» που κάποιοι το ξεθωριάσανε… 

Ολοκληρώσαμε την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ενισχύοντας με παίκτες τον σύλλογο, είτε για να αγωνιστούν άμεσα, είτε για να μας βοηθήσουν στο μέλλον. Κάναμε επαφές με πολλές ομάδες από το τοπικό πρωτάθλημα και αποκτήσαμε, δώσαμε ή προτείναμε παίκτες για το συμφέρον όλων. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση ή συνεργασία για το καλό του Πανσερραϊκού. Δουλεύουμε καθημερινά, χωρίς πολλά λόγια, σε διαφορετικά μέτωπα και σύντομα οι ειδήσεις που θα προκύψουν, θα σκορπίσουν χαμόγελα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.