«Βιαστική η αναδιάρθρωση»

Ο Ολυμπιακός Βόλου χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του «βιαστική» την αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο και καλεί τον Γιώργο Βασιλειάδη σε εποικοδομητικό διάλογο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του «βιαστική» την αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο και καλεί τον Γιώργο Βασιλειάδη σε εποικοδομητικό διάλογο.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ήταν, είναι και θα είναι πάντα υπέρ της εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή η εξυγίανση όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω μιας βιαστικής αναδιάρθρωσης η οποία πλήττει καίρια τα συμφέροντα του Συλλόγου μας. Η ομάδα μας έχει βιώσει μία από τις μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όταν χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και κατόπιν ωμής πολιτικής παρέμβασης – κάτι που παραδέχθηκε εγγράφως τόσο η Ε.Π.Ο. όσο και το Συμβούλιο της Επικρατείας – εξαφανίστηκε εν μία νυκτί από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ζημία (όχι μόνο οικονομική) που υπέστη η ομάδας μας ήταν τεράστια καθώς κατά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ήταν ανάμεσα στις πιο αγαπητές ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός Βόλου παρά την άδικη αυτή απόφαση επανήλθε και μέσα από μεγάλο αγώνα και τρομερή προσπάθεια πολλών ανθρώπων, τα τελευταία 3 χρόνια, κατάφερε και βρίσκεται μία ανάσα από το να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η διαφαινόμενη αναδιάρθρωση είναι πέρα για πέρα άδικη, κατά τη χρονική διάρκεια καθώς και κάτω από τις συνθήκες που προσπαθεί να εφαρμοστεί.
Καλούμε τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη, του οποίου δεν αμφισβητούμε τις αγαθές προθέσεις για την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (καθώς και τα μέλη αυτών), ώστε μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο να προκύψει ένα αποτέλεσμα που θα εξυγιάνει τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και θα δίνει τον απαραίτητο χρόνο, τουλάχιστον μίας αγωνιστικής περιόδου στα σωματεία ώστε να εναρμονιστούν στις ανάγκες της σχεδιαζόμενης αναδιάρθρωσης χωρίς τα προβλήματα που θα προκύψουν από την βιαστική και άμεση εφαρμογή της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.