Αχαϊκή: Tης έκανε καλό η διακοπή

Δεν διεξήχθησαν αγώνες της Γ' Εθνικής το Σαββατοκύριακο, λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές, λόγω του γνωστού συμβάντος με τον πρώην ρέφερι Χ. Ζωγράφο. Οι άνθρωποι της Αχαϊκής είδαν με καλό μάτι την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να αποθεραπευτούν οι Μικελάτος - Φούφουλας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Δεν διεξήχθησαν αγώνες της Γ’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο, λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές, λόγω του γνωστού συμβάντος με τον πρώην ρέφερι Χ. Ζωγράφο. Οι άνθρωποι της Αχαϊκής είδαν με καλό μάτι την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα έχουν την  ευκαιρία να αποθεραπευτούν οι Μικελάτος – Φούφουλας που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.


Στο αγωνιστικό μέρος, αναβλήθηκε το φιλικό που είχε προγραμματιστεί με τον Πανηλειακό στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου.


Στα μεταγραφικά η Αχαϊκή από την στιγμή που δεν μπορεί να κάνει κάτι μέχρι τον Γενάρη, θα πορευτεί ως έχει, αφού ο Γιάννης Ζερδεβάς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες και προσανατολίζεται σε τουλάχιστον δυο προσθήκες τον Ιανουάριο χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει βρεθεί κάτι συγκεκριμένο. Θεωρείται ωστόσο δεδομένο ότι θα γίνουν κάποιες προσθήκες ώστε η ομάδα της Κάτω Αχαΐας να εμφανιστεί ενισχυμένη. Δεν αποκλείεται πάντως εκτός από μεταγραφές να έχουμε και αποχωρήσεις παικτών.


Από την 8η αγωνιστική θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στους τέσσερις Ομίλους. Τούτο σημαίνει ότι η Αχαϊκή θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναργειακό, ενώ η εμβόλιμη αγωνιστική θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 17 Δεκεμβρίου.


Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.