Αχαϊκή: Δύσκολα θα προλάβει ο Αποσκίτης

Στον Νίκο Αποσκίτη έχουν πέσει όλοι στην Αχαϊκή, αλλά ο έμπειρος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί κατά 99% στο ματς με τον Αιολικό.
Δημοσίευση: 20/09/2014 - 18:20
Στον Νίκο Αποσκίτη έχουν πέσει όλοι στην Αχαϊκή, αλλά ο έμπειρος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί κατά 99% στο ματς με τον Αιολικό. Τη θέση του στην επίθεση θα πάρει ο Μικελάτος και θα προωθηθεί ο Ντίνος Φούφουλας πίσω από τον σέντερ φορ.Αιολικός και Αχαϊκή είχαν βρεθεί αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την περίοδο 1998-99.

Τότε για το Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η Αχαϊκή είχε κερδίσει 2-0 στην Μυτιλήνη, είχε αναδειχθεί ισόπαλη 0-0 στην Κ. Αχαΐα, αλλά οι δύο ομάδες είχαν υποβιβαστεί. Στην συνέχεια ξαναβρέθηκαν αντιμέτωποι την περίοδο 2005-06, πάλι για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η Αχαϊκή είχε ηττηθεί 2-1 στην έδρα της από τον Αιολικό, ενώ στον β' γύρο οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν ταξιδέψει στην Μυτιλήνη.Συγκεκριμένα είχαν παραιτηθεί από τα τελευταία τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, αφού τότε η ομάδα αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική, όπως αναφέρει η «Πελοπόννησος».

Αποστόλης Νικολόπουλος