Μαγκαφίνης: «Σε ένα μήνα έτοιμοι»

Παρά την εντός έδρας ήττα από τον Πανηλειακό στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής, ο προπονητής της Ζακύνθου, Δημήτρης Μαγκαφίνης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο.
Δημοσίευση: 19/09/2011 - 22:50
Παρά την εντός έδρας ήττα από τον Πανηλειακό στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής, ο προπονητής της Ζακύνθου, Δημήτρης Μαγκαφίνης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, επισήμανε ότι διαπίστωσε λάθη σε επίπεδο ατομικής τακτικής, ενώ επισήμανε πως η Ζάκυνθος θα είναι έτοιμη σε περίπου ένα μήνα.

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν σαφώς πιο έτοιμη, αφού είναι πιο μπροστά από εμάς στην προετοιμασία. Ξεκινήσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο δυνατά, όμως το πρώτο γκολ μας αποσυντόνισε εντελώς και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε και βγάλαμε αρκετές καλές φάσεις. Γυρίσαμε ωραία την μπάλα, είχαμε υπομονή, ενώ κάναμε και πολλή καλή άμυνα», τόνισε ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας στην ιστοσελίδα ioniansports.gr.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς από λάθη ατομικής τακτικής δεχθήκαμε γκολ. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά αφού μην ξεχνάμε πως διανύουμε την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Ο κόσμος χάρηκε ωραίο ποδόσφαιρο και γκολ κι αυτό είναι καλό. Ο Πανηλειακός φάνηκε πολύ δουλεμένη ομάδα. Εμείς δείξαμε καλά σημάδια. Πιστεύω σε ένα περίπου μήνα θα είμαστε στο επίπεδο που επιθυμούμε».