Μπακάκης: «Δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία»

Δεν ασχολείται με την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ του χρόνου ο Μιχάλης Μπακάκης όπως δήλωσε αποκλειστικά στο novasports.gr. «Ομάδα με τεράστια ιστορία» σχολίασε για την «Ένωση».

Δεν ασχολείται με την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ του χρόνου ο Μιχάλης Μπακάκης όπως δήλωσε αποκλειστικά στο novasports.gr. «Ομάδα με τεράστια ιστορία» σχολίασε για την «Ένωση».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα φορέσω τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας. Ήθελα να κάνω ένα άλμα στην καριέρα μου και τα κατάφερα, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και με στήριξαν. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με τεράστια ιστορία, αλλά και με κόσμο που δίνει μεγάλη στήριξη στην ομάδα. Είναι η δύναμή μας. Τους υπόσχομαι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά για να ανεβάσουμε αρχικά την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια για να φέρουμε τίτλους» ήταν τα πρώτα του λόγια για να συνεχίσει:

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι η ΑΕΚ θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League. Όταν κλείνεις μεταγραφή στην ΑΕΚ δε σε ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζεις, αλλά ότι θα φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου και το πώς επηρέασε την απόφασή του:

«Το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου ήταν μια λεπτομέρεια στην απόφασή μου. Σε όποιο γήπεδο και να παίζει η ΑΕΚ ο κόσμος δίνει δυναμικό παρών, αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να χτιστεί το νέο μας γήπεδο, το οποίο θα αποτελέσει επιπλέον κίνητρο για όλους μας και θα μας δώσει περισσότερη ψυχολογία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.