Ντακόλ: «Λογική η κριτική του κόσμου» (video)

Στα γρήγορα γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ απέδωσε την καλή εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί του Αστέρα Βάρης ο Άλεξ Ντακόλ με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports και υποστήριξε πως είναι λογική η κριτική του κόσμου.

Στα γρήγορα γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ απέδωσε την καλή εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί του Αστέρα Βάρης ο Άλεξ Ντακόλ με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports και υποστήριξε πως είναι λογική η κριτική του κόσμου.

«Εμείς μπήκαμε αποφασιστικά στο παιχνίδι και καταφέραμε να βάλουμε και τα δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ για να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις», δήλωσε αρχικά ο Άλεξ Ντακόλ.

Για το γεγονός ότι δεν υπήρξε διάρκεια στην απόδοση τους: «Μία ομάδα δεν μπορεί να παίξει στο 100% σε όλη τη διάρκεια του ματς.  Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και ελπίζω να χάρηκε ο κόσμος».

Για την κριτική που δέχτηκαν: «Η κριτική είναι σε αυτούς που μπορούν να δώσουν περισσότερα. Ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις και είναι λογικό αυτό».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Σταθάκης δήλωσε: «Σίγουρα θέλαμε να δώσουμε “απάντηση” σε όλους αυτούς που μας έκριναν. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και βάζει πολλά γκολ. Υπήρχαν κάποια παιχνίδια που δεν ήμασταν στη φόρμα που θέλαμε και εμείς αλλά σήμερα καταφέραμε και βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά ήρθαν και τα υπόλοιπα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, κάναμε αυτά που μας ζήτησαν και βγήκαν μέσα στο γήπεδο».

Για το αν ένιωσε ότι του έφυγε ένα βάρος από πάνω του όταν σκόραρε: «Δεν θα πω βάρος. Θέλουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να μας φύγει το άγχος. Όταν δεν βάζουμε γκολ, μια στραβή γίνεται και δεχόμαστε εμείς. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε εμείς περισσότερο και ο κόσμος».

Για το αν μπορούν να μείνουν και του χρόνου στην ομάδα αυτοί οι παίκτες: «Σίγουρα μπορούν. Εγώ πιστεύω ότι το έχουν αποδείξει όλη τη χρονιά. Όπως είπα και πριν υπήρχαν κάποια παιχνίδια που δεν ήμασταν στη φόρμα που θέλαμε αλλά αυτό δεν παύει να δείχνει ότι κάποιος παίκτης δεν είναι καλός. Εμείς δουλεύουμε σωστά για να βγάζουμε τον καλό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο, υγεία και ευτυχία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.