Η προσοχή στον πάγκο της Ένωσης

Στο θέμα του προπονητή έχει στραφεί η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ, πριν προχωρήσουν περαιτέρω τον μετεγγραφικό σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο θέμα του προπονητή έχει στραφεί η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ, πριν προχωρήσουν περαιτέρω τον μετεγγραφικό σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θέλουν να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει ο Τραϊανός Δέλλας στον πάγκο της ομάδα ή αν θα κινηθούν για την επίτευξη συμφωνίας με κάποιον άλλο τεχνικό.

Οι οριστικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα θα ληφθούν τις προσεχείς εβδομάδες, όταν και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι ιθύνοντες της Ένωσης θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς επίσης και για το ρόστερ της ομάδας. Αν επιλεχθεί η λύση άλλου τεχνικού, τότε θα «παγώσει» ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού με τον νέο τεχνικό οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Ήδη, τα ονόματα των Φερνάντο Σάντος και Ρικάρντο Σα Πίντο έχουν συνδεθεί με την Ένωση, μέσω δημοσιευμάτων, όμως μέχρι στιγμής η διοίκηση της Ένωσης δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι ακόμα. Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» κρατούν «κλειστά» τα χαρτιά τους και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Δέλλας ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της Ένωσης. Η προετοιμασία της Ένωσης για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, όταν και ο Δέλλας θα ανακοινώσει την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.