Τζαναβάρας: «Στροφή στο πρωτάθλημα»

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος στρέφεται η προσοχή της Λάρισας, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου της Γ' Εθνικής, υπογράμμισε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος στρέφεται η προσοχή της Λάρισας, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, υπογράμμισε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη επιτυχία των «βυσσινί». Ο Τζαναβάρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επόμενη μέρα της ΑΕΛ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

«Είμαι έναν μήνα στην ομάδα. Είναι ξεκάθαροι οι στόχοι της: η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκείνη του Κυπέλλου της γ’ Εθνικής. Τώρα έχουν απομείνει επτά παιχνίδια για την άνοδο στη Β’ Εθνική»

Για την εικόνα της Λάρισας

«Είναι καλός οιωνός για την συνέχεια. Θέλαμε όλοι αυτό το Κύπελλο: η διοίκηση, οι παίκτες, ο κόσμος, το προπονητικό τιμ. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, ο οποίος αποτελείται από έμπειρους παίκτες. Πήγαν όλα καλά και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ομάδες, όπως η ΑΕΚ και η ΑΕΛ, είναι στην Γ’ Εθνική και αν μπορούν να κάνουν μία νέα αρχή:

«Ειδικά η ΑΕΚ, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός έχουν πάει στη Γ’ Εθνική για οικονομικούς λόγους. Κάνουν μία προσπάθεια για να επιστρέψουν, με την ΑΕΛ να παίρνει την άνοδο για την Football League και να παλέψει εκεί για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια».

Για την διοικητική κατάσταση του συλλόγου

«Αυτά που έχω αντιληφθεί είναι πως η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου κρατάει πολύ καλά την ομάδα στο οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο. Όλοι πληρώνονται στην ώρα τους. Ακούγονται πολλά για το μέλλον της ομάδας, χωρίς να ξέρω αυτή τη στιγμή τι θα γίνει. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι από την ημέρα που ήρθα ότι όλα είναι πληρωμένα από τον κ. Πλεξίδα».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ

«Ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει την ομάδα ψηλά και να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Όταν δεν γίνεται αυτό, υπάρχουν αντιδράσεις. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και εκείνο που εύχομαι είναι η ομάδα να βρει την διοικητική της ηρεμία και βήμα-βήμα να φτάσει ξανά σε υψηλό επίπεδο. Ήδη τον κόσμο έχει αρκετό κόσμο».

Για το μέλλον το δικό του και της Λάρισας

«Η ομάδα έχει βάλει τις βάσεις τη φετινή σεζόν και θα συνεχίσει στο ίδιο καλούπι. Όσον αφορά το μέλλον μου, ο κ. Πλεξίδας ήταν ξεκάθαρος απέναντί μου, μου ζήτησε να πάρουμε την άνοδο και το Κύπελλο. Δεν μπορούσε να μου πει τίποτα, από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις για την ομάδα. Αν, όμως, μείνει εκείνος, τότε μου είπε πως θα παραμείνω και εγώ στην τεχνική ηγεσία. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει το μέλλον μου, αλλά η πορεία της ομάδας με στόχο την άνοδο στη Football League. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί τιμή για κάθε προπονητή να είναι στο τιμόνι της ΑΕΛ».

Για την παρουσία του Κώστα Νεμπεγλέρα και τη βοήθειά του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού είναι στα 39 και αρχηγός τους:

«Αποτελεί πρότυπο επαγγελματία, αφού στο χθεσινό ματς γλέντι βγήκαμε όλοι μαζί και δεν ήπιε αλκοόλ! Και από ό,τι καταλαβαίνω θα συνεχίσω, αφού έχει δυνάμεις. Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν θέλει να χάνει ούτε ένα λεπτό από το παιχνίδι και είναι πραγματικά εκπληκτικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.