Κούπα το «αλογάκι»!

Η Λάρισα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό Κυπέλλου της Γ' Εθνικής καθώς επικράτησε 2-1 του Πανελευσινιακού στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Η Λάρισα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής καθώς επικράτησε 2-1 του Πανελευσινιακού στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Οι «βυσσινί» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Στεφανίδη, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας και έτσι κατέφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανελευσιανιακού. Ο τελικός ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα, καθώς στο τέταρτο μόλις λεπτό ο Καρακατσάνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Στουρνάρα. Ο Στεφανίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Πάρα ταύτα, οι παίκτες του Πανελευσινιακού έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με
τον  ίδιο μάλιστα τρόπο αφού στο 21ο λεπτό ο Ρούσσης ανέτρεψε αντικανονικά τον Κουσκουνά. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από την άσπρη βούλα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Η ΑΕΛ όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 28ο λεπτό κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Στεφανίδης με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Σιάκας, Ρούσσης, Μήτσης, Πατηνιώτης (72’Σαββίδης), Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Καρακάτσανης (61’Πλιάγκας), Στεφανίδης, Γκούρτσας (88′ Αραμπατζής)

Πανελευσινιακός (Σταύρος Ψιμουλάκης): Τσαλκιτσίδης, Γιαννούλης (46′ Κωνσταντινίδης), Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Μακρίδης, Ριζογιάννης (61′ Δουκάκης), Κουσκουνάς, Σουλελές (70′ Ουέλιγκτον), Αλεξανδρόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.