Συνεχίζεται η αναζήτηση για επιθετικό

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση του επιθετικού που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στην επιθετική γραμμή τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Football League.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση του επιθετικού που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στην επιθετική γραμμή τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League. Οι «κιτρινόμαυροι» μελετούν διάφορες περιπτώσεις από την εγχώρια και ξένη αγορά, με το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου να εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσης της σχετικής λίστας. Ο Έλληνας επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο και μόνο στην περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ατρόμητος, θα μπορέσει να αποχωρήσει από το Περιστέρι. Για αυτό τον λόγο η Ένωση εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» προσπαθούν να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή και για αυτό τον λόγο δεν έχουν σκοπό να βιαστούν στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος παίκτης να προέρχεται τελικά από την ξένη αγορά, αν τελικά δε βρεθεί κάτι που να ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» από την ελληνική αγορά.

Η Ένωση έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Ντούνη, Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Αραβίδη, Ζόριτς, Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Φαγέ και Σαρρή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, μέχρι το τέλος του εφετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Τραϊανός Δέλλας θα αποφασίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και ποιοι θα αποχωρήσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.