Παραμένει η αβεβαιότητα

Εξακολουθεί να υφίσταται το αδιέξοδο στον Πανηλειακό καθώς η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας δεν έδωσε λύσεις στα σημαντικά προβλήματα
Δημοσίευση: 07/06/2011 - 19:24
Εξακολουθεί να υφίσταται το αδιέξοδο στον Πανηλειακό καθώς η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας δεν έδωσε λύσεις στα σημαντικά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Πύργου. Το «παρών» έδωσαν περίπου 150 φίλοι των «ερυθρόλευκων» ωστόσο δεν είδαν να παρουσιάζεται κάποιος για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου προκειμένου να αγωνιστεί στο επόμενο Πρωτάθλημα.
Πάντως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πύργου, Κώστας Ντάβαρης ζήτησε περισσότερα στοιχεία για το ΤΑΠ κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα. Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Θεοδωρόπουλος του είπε ότι θα πρέπει να κανονίσουν συνάντηση προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει στη ΓΣ. Τότε όμως, υπήρξε επέμβαση δημοσιογράφου, ο οποίος υποστήριξε πως η διοίκηση δεν θέλει να δώσει την ομάδα. Επικράτησε ένταση αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν και η ΓΣ συνεχίστηκε χωρίς όμως να προκύψει κάποια θετική εξέλιξη.