Άρχισαν οι υπογραφές για την «Αγιά Σοφιά»

Οι υπογραφές στη νομοθετική ρύθμιση για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου της.

Οι υπογραφές στη νομοθετική ρύθμιση για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου της. Ήδη, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης υπέγραψε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση και πλέον απομένουν οι υπογραφές των Υπουργών Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλου και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία πως σύντομα θα τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα και πως σύντομα θα βγουν οι σχετικές άδειες για την έναρξη των εργασιών. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν και την έγκριση της καταλληλότητας του νέου γηπέδου, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να αρχίσουν το αργότερο μέχρι τον Μάιο.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την επόμενη σεζόν, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο ρόστερ της Ένωσης. Ο Κροάτης επιθετικός έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της ΑΕΚ με τις εφετινές του εμφανίσεις, καθώς μετράει ήδη 17 γκολ σε 20 συμμετοχές. Ο Μπρέσεβιτς δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει πως τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Ντακόλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.