Έντονος προβληματισμός στην ΑΕΚ

Η εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι αναζητούν άμεσα λύσεις.

Η εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι αναζητούν άμεσα λύσεις. Η Ένωση μπορεί να πήρε τη νίκη 2-1 απέναντι στους Κρητικούς, όμως προβλημάτισε για μια ακόμα φορά με την εμφάνισή της. Ο Τραϊανός Δέλλας έσπευσε μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλήσει με «σκληρή γλώσσα» στους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

Ο Δέλλας φέρεται να τόνισε στους παίκτες του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου: «Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το τι έγινε. Δυστυχώς αδικείτε τον εαυτό σας με την αγωνιστική σας συμπεριφορά και δίνεται την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ».

Ο Δέλλας είχε συνάντηση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τους οποίους συζήτησε την κατάσταση στην ομάδα, ενώ ετοιμάζει τη λίστα των παικτών που θα διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μέχρι στιγμής, δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Έλληνα προπονητή, παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στην αναμέτρηση με την Τριγλία. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πέρα από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση. Η προετοιμασία για το ματς της επόμενης αγωνιστικής θα ξεκινήσει την Τρίτη, καθώς τη Δευτέρα οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν ρεπό από τον Τραϊανό Δέλλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.