Κινείται για ενίσχυση στα μπακ

Παίκτες για τις θέσεις των βασικών μπακ της νέας αγωνιστικής περιόδου αναζητεί η ΑΕΚ, με τον Γιάννη Κοντοέ να είναι ο πρώτος στόχος. Σενάρια δανεισμού για τον Κώστα Σταφυλλίδη.

Παίκτες για τις θέσεις των βασικών μπακ της νέας αγωνιστικής περιόδου αναζητεί η ΑΕΚ, με τον Γιάννη Κοντοέ να είναι ο πρώτος στόχος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ της Ένωσης, εν όψει της νέας σεζόν, καθώς το θέμα του Γκάλο δε φαίνεται να προχωρά για τους «κιτρινόμαυρους». Η διοίκηση της Μπράγκα είναι αμετακίνητη στο θέμα του 27χρονου παίκτη, ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναιτωλικό.

Η Ένωση έστρεψε την προσοχή της σε έναν παλιό γνώριμο, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κοντοές φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση και τα ίδια δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Από εκεί και πέρα, μετά τις επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Μίκαελ Ρέσκε, σχετικά με τη συνεργασία της ΑΕΚ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, φούντωσαν τα σενάρια, περί δανεισμού του Κώστα Σταφυλλίδη. Δημοσιεύματα θέλουν τον νεαρό μπακ να παραχωρείται από τη γερμανική ομάδα στην Ένωση τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στη Γερμανία για να διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα των «ασπιρινών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.