Συνεχίζει μετά τον Ντάρκο Ζόρτις

Η ενίσχυση της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται, με τον Ντάρκο Ζόριτς να αποτελεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα.

Η ενίσχυση της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται, με τον Ντάρκο Ζόριτς να αποτελεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Τσέλικ βρέθηκε την Παρασκευή στην Ελλάδα και συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της Ένωσης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μαυροβούνιος παίκτης είχε βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο Ζόριτς αποτελεί την όγδοη μετεγγραφή της Ένωσης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη έρθει σε συμφνωία με τους Μάνταλο, Φαγέ, Κολοβέτσιο, Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Σαρρή και Αραβίδη. Στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι να συνεχιστούν οι μετεγγραφές, με την προσοχή να είναι στραμμένη κυρίως στην ελληνική αγορά.

Η Ένωση αναμένεται να προχωρήσει σύμφωνα δημοσιεύματα σε ακόμα πέντε μετεγγραφές, οι οποίες θα αφορούν τις θέσεις των μπακ, του αμυντικού μέσου και ακραίου μεσοεπιθετικού και του επιθετικού. Οι διοικούντες της Ένωσης θα στρέψουν σταδιακά την προσοχή τους και στην ξένη αγορά, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα αποφασίσει ο Τραϊανός Δέλλας, ποιοι από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τώρα, θα παραμείνουν στα Σπάτα και τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.