Μοίρασαν δώρα στους μικρούς αγωνιστές

Οι Νίκος Γεωργέας, Ιβάν Μπρέσεβιτς και Ηλίας Βούρας βρέθηκαν την Παρασκευή στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα», χαρίζοντας δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Οι Νίκος Γεωργέας, Ιβάν Μπρέσεβιτς και Ηλίας Βούρας βρέθηκαν την Παρασκευή στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα», χαρίζοντας δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Ένωσης έγινε έπειτα από πρωτοβουλία εθελοντριών μαμάδων bloggers, ενώ δώρα στους μικρούς αγωνιστές της ζωής έστειλε και ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τη UNICEF.

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν δώρα στα παιδιά που δοκιμάζονται και να δώσουν κουράγιο στους γονείς τους στον δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Νίκος Γεωργέας, Ιβάν Μπρέσεβιτς και Ηλίας Βούρας επισκέφτηκαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ. Μοίρασαν δώρα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και ευχήθηκαν στις οικογένειές τους να  έχουν δύναμη για να ξεπεράσουν γρήγορα  τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν.

Οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για τη συνέπειά της  όσον αφορά τη συνεχή συμπαράσταση προς  τα παιδιά του Νοσοκομείου εδώ και αρκετά χρόνια, ενημερώνοντας παράλληλα  για τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», η οποία έχει στόχο την αύξηση του αριθμού των δοτών στην Ελλάδα, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των ασθενών».

Μιλώντας στην ιστοσελίδα enwsi.gr, ο Νίκος Γεωργέας αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τονίζοντας:

«Το πιο σημαντικό στον κόσμο είναι η υγεία. Και εγώ έχω παιδιά, πυρετό κάνουν τα παιδιά μου και στενοχωριέμαι. Φανταστείτε πόσο σοβαρό είναι αυτό να έχουν τα παιδιά μια σοβαρή ασθένεια. Καλό το ποδόσφαιρο, να γίνονται αγώνες να παίρνονται πρωταθλήματα, αλλά πάνω από όλα μετράει η υγεία. Είναι σημαντικό ότι δεν ήρθαμε σε κάποια γιορτή να δώσουμε δώρα, αλλά σε μια τυχαία μέρα και πάνω από όλα μετράει η χαρά που παίρνουν αυτά τα παιδιά. Μιλήσαμε με τα παιδιά, μας είπανε ότι κάποια είναι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός. Και μας είπαν ότι είναι σημαντικό να βλέπουν παίκτες από τις αγαπημένες τους ομάδες. Και εγώ όταν ήμουν μικρός ήθελα να βλέπω τα είδωλα μου. Ελπίζω και εμείς να τους δώσαμε σήμερα λίγη χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.