Πεταυράκης: «Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ» (video)

Να καθιερωθεί στην ΑΕΚ και να παραμείνει σε αυτή για αρκετά χρόνια, θέλει ο Σταύρος Πεταυράκης.

Να καθιερωθεί στην ΑΕΚ και να παραμείνει σε αυτή για αρκετά χρόνια, θέλει ο Σταύρος Πεταυράκης, όπως τόνισε στο Novasports μετά τη νίκη 8-0 επί του Μανδραϊκού. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους, στους φιλάθλους της ομάδας και στην εικόνα της Ένωσης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Πεταυράκης δήλωσε: «Έχω βάλει στόχο να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε. Σε ότι αφορά στο άγχος, έχω πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να καταπολεμώ όλο και περισσότερο το άγχος. Όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και βελτιώνομαι. Το αν θα πετύχει κάποιος εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά. Πόσο πολύ το θέλει και πόσο προσπαθεί για αυτό. Εγώ θέλω και θα το κάνω».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι για μας. Δεν είχαμε κόσμο και ήταν παράξενο συναίσθημα αυτό. Παρόλα αυτά πετύχαμε τρία γκολ στο ά ημίχρονο, “λύθηκαν” τα πόδια και μετά μπήκαν και τα υπόλοιπα. Έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.