Επιστρέφει με χαμόγελα από τη Νάξο

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νίκη 5-0 επί του Πανναξιακού και τη συνολική εμφάνιση, στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Γ' Εθνικής.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νίκη 5-0 επί του Πανναξιακού και τη συνολική εμφάνιση, στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Γ’ Εθνικής. Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση και τη διατήρηση της διαφοράς των εννέα βαθμών από τους διώκτες της ΑΕΚ και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του. Ο Έλληνας τεχνικός επέτρεψε στους παίκτες της ομάδας να βγουν το βράδυ της Κυριακής στη Νάξο.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν στην αναμέτρηση με την ομάδα της Νάξου να δείξουν πως παραμένουν σε ανοδική πορεία, ενώ οι Μπρέσεβιτς και Πλατέλλας έκλεψαν την παράσταση, καθώς σημείωσαν και τα πέντε γκολ της ομάδας του. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ επιθυμεί παρόμοια συνέχεια και δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, για το γεγονός πως σταδιακά η Ένωση βρίσκει τον καλό της εαυτό και αποδίδει καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποστολή της Ένωσης επιστρέψει τη Δευτέρα στην Αθήνα και θα ξεκινήσει αμέσως την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Μανδραϊκό. Η Ένωση θα υποδεχτεί τον αντίπαλό της, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω τιμωρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.