Δέλλας: «Τα παιδιά έπαιξαν όπως ξέρουν»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και το ευρύ 5-0 επί του Πανναξιακού εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ικανοποιημένος από τη νίκη και το ευρύ 5-0 επί του Πανναξιακού εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως μετά το πρώτο ημίωρο του ματς, οι παίκτες του έκαναν ακριβώς αυτά που τους είχε ζητήσει και έτσι έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση, με πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ήρθαμε εδώ ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Πάλι χρειαστήκαμε γύρω στη μισή ώρα για να βρούμε τα πατήματά μας, παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση παρά τη βροχή, κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα. Μακάρι όλα τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής να ήταν έτσι. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τον αέρα και τον καιρό, αλλά από τα τελευταία 10-15 λεπτά του πρώτου μέρους είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Τα παιδιά έβαλαν την μπάλα κάτω, έπαιξαν όπως ξέρουν να παίζουν, γρήγορα και απλά, και ήρθαν αυτά τα ωραία. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις συνθήκες του αγώνα», ανέφερε ο Δέλλας και συνέχισε:

«Το ζητούμενο είναι να φύγουμε από αυτές τις κατηγορίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν αυτό μπορεί να γίνει με καλό ποδόσφαιρο και σταθερή απόδοση, τόσο το καλύτερο. Η αφαίρεση των τριών βαθμών δεν αλλάζει κάτι, θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε όπως έχω ζητήσει από τους παίκτες μου».

Βλαστός: «Η ΑΕΚ γρήγορα εκεί που πρέπει»

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιώργος Βλαστός τόνισε αρχικά πως η ομάδα του δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την άνοδο της ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο. Στόχο μας φυσικά και είναι η παραμονή. Η ΑΕΚ είμαι σίγουρος ότι θα ανέβει γρήγορα εκεί που πρέπει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.