Μαύρος: «Με όπλο την αλήθεια»

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για την περιπέτεια της σύλληψής του λόγω των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για την περιπέτεια της σύλληψής του λόγω των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος μεγάλος στράικερ της Ένωσης και για μικρό διάστημα πρόεδρός της κατά την περσινή σεζόν, αφέθηκε ελεύθερος την Πέμπτη μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έχοντας συλληφθεί μία μέρα πριν για χρέη της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της σύντομης προεδρίας του.

Ο Μαύρος αφέθηκε ελεύθερους χωρίς περιοριστικούς όρους και με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» τόνισε πως η αλήθεια έλαμψε, καθώς ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή στα οικονομικά του συλλόγου.

«Ευτυχώς όλα πέρασαν. Τέλος καλό, όλα καλά. Και αυτό μετρά για μένα. Το μόνο που σκέφτηκα μετά το τέλος της περιπέτειας ήταν να ξεκουραστώ, γιατί ταλαιπωρήθηκα αρκετά αυτές τις δύο μέρες. Μπορεί να είχα όπλο την αλήθεια, αλλά οι κατηγορίες ήταν πολύ σημαντικές. Ίσως μπορούσαν να με στείλουν στις φυλακές.

Είχα μεγάλη βοήθεια από τον Χάρη Γρηγορίου και τον Αλέξη Αλεξίου και τους ευχαριστώ πολύ. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τις αποφάσεις για τα οικονομικά της ΑΕΚ, υπογραφές και άλλα τέτοια. Αυτά υπήρχαν επίσημα και ευτυχώς που το έκανα τότε, διότι τώρα θα είχα μεγάλα μπλεξίματα. Ό,τι έκανα εγώ, το έκανα για την ΑΕΚ. Δεν πειράζει για ό,τι έγινε, την ΑΕΚ την αγαπάμε πολύ. Μόνος σύμμαχός μας ήταν η αλήθεια», τόνισε ο Μαύρος, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπαράσταση των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επικοινώνησαν μαζί μου από την αρχή. Μου είπαν ό,τι χρειαστεί θα με βοηθήσουν. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό, όπως και τους παλαίμαχους που ήταν συνέχεια κοντά μου. Ενωμένοι είμαστε όλοι. Θα θυμάμαι για πάντα ό,τι πέρασα αυτές τις δύο μέρες. Εύχομαι να μην το ξαναζήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.