Ελεύθερος ο Θωμάς Μαύρος

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Θωμάς Μαύρος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, το πρωί της Πέμπτης. Δείτε τι δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης.

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Θωμάς Μαύρος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, το πρωί της Πέμπτης. Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί (10:30) της ίδιας ημέρας, ενώ στις 11:00 έφτασε και ο Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπισή του.

Έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν οι παλαίμαχοι παίκτες της Ένωσης Γιώργος Καραφέσκος, Στέλιος Σεραφείδης και Χρήστος Αντωνόπουλος, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Μαύρο. Ο Μαύρος είχε διανυκτερεύσει στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, μετά τη σύλληψή του, λόγω του εντάλματος που είχε εκδοθεί για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά τη δίμηνη προεδρία του.

Κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Μαύρος δήλωσε: «Δεν είναι ωραίο για την ΑΕΚ αυτό που έγινε. Είναι όμως μόνο μια μαύρη παρένθεση. Καθένας γνωρίζει για την υπόθεση αυτή. Είναι γνωστή σε όλους και δε χρειάζεται να πουμε κάτι παραπάνω για τον εαυτό μου. Η αλήθεια έλαμψε και φανερώθηκε. Η βοήθεια του Χάρη (Γρηγορίου) ήταν σημαντική, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συνέβαινε».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τη συμπαράσταση των Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς: «Και ο Δημήτρης και ο Ντούσαν ενδιαφέρθηκαν, στεναχωρήθηκαν και ήταν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν να είναι. Τους ευχαριστώ όλους με πρώτο τον κόσμο που μου στάθηκε απ” την πρώτη στιγμή. Τον κ. Μελισσανίδη, τον κ. Μπάγεβιτς, τους παλαιμάχους και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι χθες όταν ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα, το τηλέφωνό μου δε σταμάτησε να χτυπάει. Δε θα τους ξεχάσω ποτέ και εύχομαι ποτέ να μην ξανασυμβεί. Ήταν σαν να μην πήγαινε καλά ένα παιχνίδι και έπρεπε να το αλλάξουμε. Αυτό κάναμε. Το αλλάξαμε. Είμαστε δικαιωμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.