Έκλεισε Ανέστη και προχωράει

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Γιάννης Ανέστης, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να προχωρούν και τις υποθέσεις των Χρήστου Αραβίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Γιάννης Ανέστης, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να προχωρούν και τις υποθέσεις των Χρήστου Αραβίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει υπογράψει ήδη στους «κιτρινόμαυρους», μέσω της Ξάνθης. Η ακριτική ομάδα φέρεται να εξυπηρετεί στην προκειμένη περίπτωση την Ένωση, υπογράφοντας τον 23χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος τη νέα σεζόν θα καταλήξει στην ΑΕΚ, όταν οι «κιτρινόμαυροι» θα γίνουν και πάλι ΠΑΕ. Ο λόγος για τον οποίο υπήρξε αυτή η εξέλιξη είναι απλός. Η ΑΕΚ δε μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη τη δεδομένη χρονική στιγμής, καθώς θεωρείται ερασιτεχνικό σωματείο.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν και οι υποθέσεις των Χρήστου Αραβίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλου. Οι δυο παίκτες φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψουν και αυτοί συμβόλαιο συνεργασίας. Πέρα από τις περιπτώσεις του 27χρονου επιθετικού και του 23χρονου αμυντικού, η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά, θέλοντας να τελειώσει με τις βασικές μετεγγραφικές της κινήσεις εν όψει Football League, πριν το φινάλε της εφετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Τραϊανός Δέλλας, εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανναξιακό. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Νάξου, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Επίσης, ο Άλεξ Ντακόλ είναι αμφίβολος, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Σταύρου Σταθάκη και Τάσου Τσουμάγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.