Μαύρος: «Μπήκα με αγάπη για να σωθεί η ομάδα»

Ο Θωμάς Μαύρος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τόνισε πώς δεν μετανιώνει που βοήθησε την ΑΕΚ παρά τη σύλληψή του για πράγματα που δεν ευθύνεται σχολιάζοντας πώς ενεπλάκη στην Ένωση από αγάπη προς αυτήν.

Ο Θωμάς Μαύρος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τόνισε πώς δεν μετανιώνει που βοήθησε την ΑΕΚ παρά τη σύλληψή του για πράγματα που δεν ευθύνεται σχολιάζοντας πώς ενεπλάκη στην Ένωση από αγάπη προς αυτήν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου σούπερ σταρ της ΑΕΚ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, όπου ο κ. Μαύρος «φωτογραφίζει» τους υπαίτιους για το διασυρμό που υφίσταται μεταξύ άλλων:

«Βρίσκομαι κατηγορούμενος για κάτι που δεν έχω φταίξει. Μπήκα με αγάπη πέρυσι, μόνο και μόνο για να σωθεί η ομάδα και τώρα πρέπει να απολογηθώ για ΦΠΑ, φόρους κλπ. Από την πρώτη στιγμή είπα στους αρμόδιους της ΠΑΕ ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τα οικονομικά. Και δεν μπορούσα να πάρω ούτε ευρώ απ’ τα ταμεία αν δεν δινόταν εντολή από έναν άλλον κύριο.

Αυτός ο κύριος δεν έκανε όλα αυτά που πρέπει και τώρα πρέπει να απολογηθώ εγώ. Από το πρωί τρέχω στις σημάνσεις, βγάζω φωτογραφίες και έδωσα αποτυπώματα λες και είμαι δεν ξέρω κι εγώ ποιος. Κι όλα αυτά επειδή ήθελα να βοηθήσω την ΑΕΚ. Δεν το μετανιώνω όμως. Δεν θέλω να τον κατονομάσω. Όπως είχε γίνει και στην καριέρα μου με έναν προπονητή που είχα μεγάλο πρόβλημα, έτσι και τώρα όλοι ξέρουν για ποιον λέω. Εκείνος είχε όλες τις οικονομικές αρμοδιότητες στην ΠΑΕ και λογαριασμό δεν έδινε σε κανένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.