Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την εμφάνιση

Ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ με την εμφάνιση της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΟΑΚΑ.

Ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ με την εμφάνιση της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα κατάφεραν να πάρουν εύκολα τη νίκη, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και ικανοποιώντας με την εμφάνισή τους.

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό εκτός έδρας. Ο Δέλλας έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Νάξου θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τους Κρητικούς την Κυριακή.

Στο γηπεδικό, οι ιθύνοντες της Ένωσης είχαν νέα συνάντηση με τη διοίκηση της Άουγκσμπουργκ. Οι δυο ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας, η οποία θα περιλαμβάνει τις ακαδημίες και την τεχνογνωσία. Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ υποστηρίζει πως τα έργα για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς» θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.